Våre tjenester

Vi hjelper deg

Våre dyktige ansatte er klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Ligningspapirer

Vi hjelper små og store bedrifter med ligningspapirer

Sammen med årsregnskapet er ligningspapirene med på å danne grunnlaget for skatteleggingen av bedrift og bedriftseier. Alle bedriftseiere må sende inn ligningspapirer til Skatteetaten innen 31. mai hvert år.
For riktig grunnlag av skatt er det viktig at årsregnskapet er utført med stor nøyaktighet, da dette danner grunnlaget for korrekt utfylte ligningspapirer.

Spisskompetanse innen utarbeidelse av ligningspapirer

Ved å velge et autorisert regnskapskontor til å bistå med ligningspapirer og årsregnskap, kan du føle deg trygg på at arbeidet blir fulgt opp, og utført i henhold til alle gjeldende lover og regler. Våre autoriserte regnskapsførere har spisskompetanse når det kommer til ligningspapirer, og vi er opptatt av å være et serviceorgan for alle kunder.

HG-Regnskap har i over 60 år hjulpet bedrifter og bedriftseiere i Sandnes og omegn med årsregnskap og ligningspapirer. Vår kompetanse og erfaring kommer godt med når vi skal få en god forståelse for din bedrifts situasjon.

Vi hjelper gjennom hele livsløpet til din bedrift

Ligningspapirer er bare en del av våre arbeidsområder. Vi tilbyr hele spekteret av regnskapstjenester. Dette inkluderer blant annet perioderegnskap, årsregnskap, skatteregnskap, lønn, fakturering, driftsregnskap, stifting av foretak og annen rådgivning.