Våre tjenester

Vi hjelper deg

Våre dyktige ansatte er klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Årsoppgjør


Årsoppgjør for enkelpersonforetak

Som eier av enkeltpersonforetak har du som person det totale ansvar for foretakets forpliktelser. Det blir din personlige skatt som blir regnet ut i årsoppgjøret. HG-Regnskap er eksperter på nettopp dette. Vi kan ta oss av årsoppgjør og årsavslutning slik at du kan være trygg på at alt blir riktig.

Årsoppgjør for aksjeselskap

Årsoppgjøret handler om å få oversikt over de regnskapstallene for året som gikk. Både fordi det er avgjørende å rapportere inn riktig data, men også for at du skal kunne ta gode beslutninger for den tiden du møter. Vi har god dialog med revisorer for å gi deg et godt og korrekt årsoppgjør dersom du er revisjonspliktig. Ellers tar vi oss av hele prosessen.

Våre ansatte hjelper også å sørge for at du har kontroll på styrepapirer og protokoller, enten som en kontroller ifm. årsoppgjøret, eller som mer aktiv deltaker på møter og fungere som hjelp for styre i det å gi grunnlag for gode beslutninger.

Vær trygg på at årsoppgjøret er riktig

Ved å velge et autorisert regnskapskontor som en ekstern samarbeidspartner, til å bistå med årsoppgjøret, kan du med sikkerhet vite at arbeidet vil bli gjort i henhold til lover, regler og frister. Hos oss får du et regnskapskontor med over 60 års erfaring med årsoppgjør for mange ulike bedrifter og bransjer. Dette gjør at vi raskt vil kunne få en god forståelse for din bedrifts situasjon.

Vårt informasjonsskriv før årsoppgjøret finner du her